Provozované WEBy:   Totem.cz |  Čítárny |  Český film |  Seaplanet |  Humor/Hry/Flash |  Flash CHAT    Chcete svůj WEB? Napište nám 
Zpět na úvodní stranuISSN 1214-3529
Pondělí 25.11.
Kateřina
Zde se můžeš přihlásit jméno:
heslo:
nové 

 Všechny rubriky 
 Fotografie
 > Fotografie
 > Krajiny
 > Příroda
 > Zvířata
 > Makro
 > Zátiší
 > Portréty
 > Akty
 > Architektura
 > Experimenty
 > Fotodokumenty
 > Fotoreportáž
 > Cestopis
 > Sport
 > Abstrakce
 > Rodinné foto
 > Ostatní
 
    

   
 
 Napsat do fóra o>
   
  

Ve VAŠEM prostoru redakce Totemu nezodpovídá za obsah jednotlivých příspěvků.
Koule
Autor: Jarmila (Občasný) - publikováno 29.12.2007 (18:36:27)


Poznámky k tomuto příspěvku
Magid (Občasný) - 29.12.2007 >
Body: 4
<reagovat 
Ymy.po (Občasný) - 29.12.2007 > čokoláda v mlíce?
<reagovat 
 wandalka (Občasný) - 29.12.2007 > Ymy.po> v milce
<reagovat 
Magid (Občasný) - 29.12.2007 >

Na pánvi rozpálíme máslo. Vejce rozklepneme do sklenice, osolíme, opepříme, rozšleháme a za stálého míchání vlijeme na pánev. Podle toho jaká chceme, buď je na ohni neustále mícháme do vyschnutí nebo jen ohřejeme, mícháme, odstavíme mimo hořák, mícháme, vrátíme zpět a tak opakujeme dokud nemají vámi požadovanou hustotu. Místo másla můžeme použít také nakrájený na kostičky špek nebo tučné od šunky či bůčku.Tak jaké pak mlíko nebo milka!


<reagovat 
 Ymy.po (Občasný) - 29.12.2007 > Magid> 

tak když sbírka receptů tak tady přihazuju jeden:

 

Srnčí ragú se smetanou
600 g srnčího masa bez kostí, 1 cibule, 100 g kořenové zeleniny, 50 g slaniny, lžička meté papriky, 4 zrnka pepře, sůl, 2 lžíce hladké mouky, 2 dl kysané smetany, citronová šťáva, 1 lžičky octa, 4 zrnka pepře, sůl

Očištěné maso odblaníme a nakrájíme na kostky. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme oloupanou nakrájenou cibuli, očištěnou nakrájenou zeleninu a osmažíme dorůžova. Poto přidáme kostky masa, po všech stranách opečeme, zalijeme horkou vodou nebo vývarem z masoxu, osolíme, okořeníme, přidáme půl lžičky octa a pod pokličkou dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a smetanou a povaříme. Vařenou omáčku prolisujeme a dochutíme cukrem a citronovou šťávou. Maso vrátíme do omáčky. Podáváme s houskovým knedlíkem, bramborovými nebo krupicovými kroketami


<reagovat 
 Magid (Občasný) - 29.12.2007 > Ymy.po> Mě okouzlily spíš ty její oči s vlnitými řasamin vypadá jako srnčí mládě.
<reagovat 
blode (Občasný) - 30.12.2007 >
Body: 5
<reagovat 
zanzule (Občasný) - 30.12.2007 > takové pokušení. si sáhnout ..

5+
Body: 5
<reagovat 
 Jarmila (Občasný) - 30.12.2007 > zanzule> Děkuji, také to tak cítím.
<reagovat 
 zanzule (Občasný) - 31.12.2007 > Jarmila> to je fajn .. :x)
<reagovat 
Věza (Občasný) - 1.2.2008 >  Co že to je? Fotka je zajímavá.
Body: 4
<reagovat 
  Zrušit obrázky    Zrušit větvení  

Přidat vlastní poznámku a hodnocení k příspěvku
Autor má zájem o hlubší kritiku svého příspěvku
<jméno   e-mail>

Kontrolní otázka proti SPAMu: Kolik je osm + deset ? 

  
  Napsat autorovi (Občasný)   Zařazeno v Galerii  
   


Copyright © 1999-2003 WEB2U.cz, Doslovné ani částečně upravené přebírání příspěvků a informací z tohoto serveru není povoleno bez předchozího písemného svolení vydavatele.

Design by Váš WEB

Addictive Zone Orbital Defender Game
free web hit counter