Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
tak tohle se mi líbí,
někdo by mohl namítat že je to patetické
alě mě to sedlo je to výstižné mám chuť toho všeho na jazyku.
je to pěkný.
má to atmosféru ,kterou mám ještě někde v neživé paměti....
chybí mi
nostalgie to je ono.
je to hezké.
ale pro mě nudné.
myšlenka je mi jaksi známou leč ani špatný ani výborný tak nějak mezi to na mě působí.
nevím jak to máš oddělené do těch slok připadá mi to plynulé a proto zbytečné to dělit. proč tedy?
tak to je dobrý.
co k tomu dodat.........
to bych chtěl mít na stropě.
líbí moc.
mě se to líbí.
jsem asi staromódní ale takové mám rád.
Tak pokus o ironii bychom měli za sebou.
Je možné ,že když člověk začíná je kýčovitý občas tone v klišé ,přesto myslím je to lepší nežli se nechat ovlivnit do mrtvolného nic. Ačkoliv jsem hlava otevřená a o fantazii nemám nouzi tak tvá obrazotvornost se mi zdá plochá. nechci být rejpal a proto radši skouknu další tvá díla ovšem na mnoho je jich. ufidime.
uf... se mi s toho zvedá kýbl taková stísněnost jakobych tam při pohledu na tu fotku měl tu ruku taky narvanou...
takže něco v tom je...