Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
vyfocené pěkné místo.
ale nelíbí se mi jak je vyfocené.
jo takhle to beru. ne nebylo to kvůli rýmu. chtěl jsem aby ta poetičnost zhořkla aby to praštilo člověka do očí aby to... blabla no jo no snad bude líp...
každopádně dík za odpověď
to je přece nesmysl, do poezie patří všechno.
pochopím kritiku.ostatně proto sem píšu, ovšem výtky typu co do poezie patří a co ne nepokládám za vhodné.
řkuli toto dílko se mi asi moc nepovedlo - natolik, že většině se sem ani nechce žádnou kritiku psát. což mě mrzí, ale ne víc, nežli to, že existuje někdo, kdo má názor na tuto věc jako ty.
uvítal bych zdůvodnění tvého názoru.
místy.
vybírám si...
tak to je báječné
obdiv
zdařilá chvíle
záznam ve sférách
vlastně i ten název a tak celkově mi to nesedí to ta Chemická
to je jiná.....
nemá to spád...
což není nezbytné leč u takového dílké z mé strany
očekávané... nevím zdá se mi to utahané..
máš ta lepší....