Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
nemá to spád...
což není nezbytné leč u takového dílké z mé strany
očekávané... nevím zdá se mi to utahané..
máš ta lepší....
rozesmutnělo mě to...
je to hezké.
celkem děsivá představa
ta fotka je stará tak dva roky a já si toho všiml až ted...
docela jsem se zděsil já vim že o nic nejde Ale...
njn...
ani
sama
sebe
pěkná....