Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
Jako fotka je to hrozný ... jako předmět kýč a jako celek... no comment . Má to nějaký smysl?
Hm... tak 5ti kilčo asi vítězí. Jedovatej ani tak ne. Ale je rychlounkej ... A když ho naštveš tak si trhá chloupky ze zadečku :-)).
Teď patří dík Tobě
No problema
hm
Nic mě nenapadá .... vzalo mi to dech i slova.