Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
ZOO v Bratislava. Slnecna nedela. Zrazu akysi chlapcek spadne do ohrady
s medvedmi. Vytiahol ho okoloiduci mladik. Slovenska tlac o udalosti
informovala takto:
Pravda:
- V ZOO Bratislava, v dosledku neopatrnosti rodicov, spadol 5-rocny
Ferko do ohrady s medvedmi. Okoloiduci mlady muz, pochadzajuci z
Komarna, odvazne skocil do ohrady a vytiahol chlapca.
Komaromi Hirado:
- Hrdinsky madarsky mladik zachranil s nasadenim vlastneho zivota
slovenske dieta z pazurov medveda.
Zilinsky vecernik:
- Ozraty Madar ukradol ranajky medvedovi!
K A R L Í N
no je potřeba aby ti to strhlo oči a koukali jste si z očí do očí ;)
jo jo - mě se scházej jen když je potřeba říct něco wo pornu
dy´t to víš :)))))))))))
no já osobně jsem pro větší DOF
taková dokumentární přirodopisná fotografie
zachycuje realitu a ta žába je ve skutečnosti celá ostrá ;)
kompo i barvy dobrý Marťas
tvá ikona mi připomíná jeden film
AMELIE ;)
v takovém improvizovaném
nepovídej - ty jsi nějakej chytrej
líbí se mi jak si tu vytváříte své příběhy a zatahujete do toho i ostatní
fakt hustý