Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
já vim fotim to jen z telefonu na kvalitní foťák si ještě musim počkat, ale dávám sem aspoň nějaký příspěvky abych věděla jestli má vůbec cenu si ho kupovat a fotit pak čistý foto.
Kolik tý odvahy mysliš?
Ta druhá tvář? Určitě
Tahle fotka mě inspirovala k tomu, abych se focení začala věnovat taky. Moc hezká práce.
díky :)