Emancipace člověka 2 >> Bohužel místní úchyl, který se na mě přilepil, se za mě vydává jak názvem nicku, tak obrázkem ikonky. Ty debilní kometáře nepíšu já - kdo má na tohle nervy, může si "rozkliknout" příslušného autora komentáře a podle obsahu uvidí.
Jenom na tenhle fakt upozorňuju. Vážně nejsem takový dobytek, jak se mě snaží zlý jula-bohuňa-nebo cotoje diskreditovat.