Napsat zprávu Autorův WEB
Možná někoho v první chvíli napadne, že takhle blbé nickname si může dát jen člověk úplně bez fantazie...
... pro ty, kteří dokáží přemýšlet dál, tu mám malé vysvětlení: je to jméno studentských novin, ze kterých jsme se rozhodli vybírat a publikovat na TOTEMu příspěvky různých lidí, které spojuje zejména to, že něco otiskli v Zejména...
... a pro ty, co mají rádi záhady tu mám ještě jedno vysvětlení: ty noviny se původně jmenovaly Bezejména. A koho zajímají, ten ať si je najde, kde jinde než na internetu. |