Co se má zobrazovat
Tvé další možnosti
Pomůžeme, poradíme
Jde mi z toho hlava kolem.
Z lásky.
Ještě to risknu.
Jó - to je přirovnání...
A celkově skvělý - co víc k tomu dodat...
duše své smutek
pro dobrý skutek
pod vrstvou slupek...
jejda.... tak tomu říkám báseň... ukládám.
jo - ty prostě - umíš.
díky... tak rychlou reakci jsem nečekal... chtěl jsem u tebe něco moudrýho napsat - ale pak jsem si to raději rozmyslel - a zařídil se podle známého rčení - někdy méně znamená více - ale moc se mi to zastaveníčko u tebe líbilo - dokonce tak, že jsem si to dílko k sobě uložil...:-)