Storm (Občasný) - 17.6.2004 > čtenář> Děkuji za "poznámku" k mému příspěvku, který, byť zařazen do poezie, vznikl jako "stenografický" zápis jednoho proudu něčeho ve mně, autorce, která Roberta Blye zatím nezná.
Je zajímavé, jak ta věc, vynořená na papír a pak někam více "na světlo" ožívá, i když jsem vlastně nějaké poznámky nečekala, navíc poznámky, rozebírající "tu věc" po stránce její správné či nesprávné poetičnosti. To, že Vy hledáte za slovy a rytmem (,na nějž jsem se skutečně nesoustředila, slova jsem psala hned, nedala jsem si práci..., je to moje vlastně první taková věc), mne upřímně potěšilo.
Zdraví Petra |