phoe.nix (Občasný) - 10.11.2004 >
Muži, naučte tohle říkat své ženy!
* Zlato, proč musíme o všem tak dlouho diskutovat?
* Drahý, honem, to musíš vidět! Sousedova dcera se opaluje úplně nahá!
* Mazlení a předehra jsou už přežité. Pojď rovnou na věc!
* Miláčku, jsi si jistý, že už si nedáš další skleničku? Už máš opravdu dost?
* Jsi nejúžasnější a nejšikovnější chlap, jakého jsem kdy potkala.
* Chudák sousedka, ta má ale nemožnýho chlapa!
* Kup si raději silnější a lepší auto.
* Nebude ti vadit, když dnes budu uklízet nahá?
* Ale "tatínku", přebalování přece není mužská práce. Raději odpočívej.
* Nevadí, pivo nech v lednici. Jogurty si můžu dát za okno.
* Doufám, že se dnes budeme dívat v televizi na fotbal!
* K mojí matce se mnou jezdit nemusíš, o víkendu tam zajedu sama.
* Pozvi své přátele k nám domů, mně to vůbec nevadí.
* Jedl jsi vůbec něco, když jsem byla u maminky? Připadá mi, že jsi zhubnul.
* Nehol se, zůstaň tak, jak jsi. Tvé vousy jsou přece tak šik.
* To je super, v hotelu je kabelovka s pornokanálem a sportem.
* Ne, děkuji, miláčku, bot už mám dost. Další nepotřebuji.
* Opravdoví chlapi sportují jen u televize.
* Nemusíš mi pořád nosit květiny.
* Tvoje chrápání je tak sladké a milé.
* Ten nástěnný kalendář s pornohvězdou se báječně hodí do naší ložnice.
* Omlouvám se, ale já vždycky zapomenu na naše výročí svatby.
* Nechceš dneska zůstat v hospodě až do zavíračky?
* Přečti mi ještě něco z Playboye.
* Jejda, nenamáhej se, já to smetí vynesu sama.
* Nebude ti vadit, když tě dnes uspokojím ústy?
* Nechám si zvětšit poprsí jako Pamela Anderson.
* Jen se na tu televizi klidně dívej, popovídáme si zítra.
* Ty mi tak málo říkáš něco ošklivého.
* Odhlásila jsem časopisy pro ženy a objednala Sport, ten je lepší.
* Škoda že to dnes v posteli nevyšlo, byla to moje chyba.
* Vánoční dárky zrušíme, raději si kup permanentku na Spartu.
* Ta tvoje holá hlava je tak sexy!
* Nudím se. Nedáme »rychlovku«?
* Poslouchej, já vydělám dost, nechceš dát v práci výpověď a učit se raději hrát golf?
* Opravdu ti stačí jenom dva řízky?
* Máš dost cigaret? Nemám skočit do trafiky?
* Vystřihla jsem ti dívku Blesku a nalepila ji na ledničku místo papírků s úkoly.